Specifikationer

1. Verkar med elelctroporation, RF, ems och led ljus
2. bra för skönhetssalongen / hemanvändaren
3. bra behandling med CE

Elektroporation: Direkt agerar på huden,  förbättrar omedelbart hudvävnadens penetration. Under funktion av elektrochock, kommer den att bildas hål i lipiden mobiliseringen av cellerna och på samma gång, kan den hydrofil molekylen som inte har absorberats ursprungligen penetrera in i cellernas inre. När hålen bildas, medan flera sekunder till flera minuter, kommer de att hålla öppningstillståndet beroende på längden av elchocker. Penetrationen i den djupa kollagen i huden, hyaluronsyran, såsom kosmetiska ingredienser

Elektroosmos: Främst agerar på molekylämnet som kommer att spridas, hjälper den att tränga in sig fritt  i hudens inre. Elektriska laddningar av samma kvalitet är ömsesidiga repulsioner, så de kan kasta en positiv strömm på positiv näringsmolekylen och skjuta näringsmolekylen i hudens vävnader. Samtidigt, den neutrala molekylen kommer också att tränga in sig  i hudens inre.

LED Blå ljusvåglängd: 415nm +/- 10 nm Behandlar akne problem, absorberas av PPIX i akne för att förstöra bakterierna. Därför har den ett utmärkt resultat för att behandla akne, och är lämplig för känslig akne och fet hud. Samtidigt kan blå ljuset slappna av huden och bekämpa allergi.

EMS: EMS Behandling är en avancerad teknik som används i stor utsträckning i skönhetsbranschen, kombinerat med den traditionella kinesiska nål terapin som stimulerar en särskild punkt (kinesiska akupunktur), simulerar massage, knackar, kinesiska skrapning, Akupunktur, den tar följande funktion: bantning, förbättring av ämnesomsättningen, minskning av celluliter.

Elektrisk massage terapi, Denna enhet tillhör en ny generation av Bionic nuvarande enheter. Micro ström behandling är en avancerad teknik metod för att främja kroppens hälsa och kondition. Muskelrörelser förbrukar kalorier av energi och bränner fett, hur man får denna energi ligger till grund för metoden. Låg Ström levereras i ett specifikt mönster för att uppnå kropps bantning genom en serie behandlingar. Denna bantningsmetod är avsedd för reduktion av överflödigt fett runt midjan, mage, lår och arm.
När musklerna exciteras av lågfrekvent ström, det orsakar muskel vibrationsamplituden inom särskild amplitud. Rörelse av muskler vilket inte kontrolleras av viljan kallas passiv rörelse. När den här rörelsen händer i kroppen, bränningen av energi i kroppen är mer aktivt. Under sådana omständigheter, kan mängden av förbrukad syre och frisättning av koldioxid och vatten öka med dussintals gånger. Konsumtionen av kalorier i bara 60-70 joule per sekund under vanliga träning, men det är upp till 3000-4000 joule per sekund under passiv rörelse av muskeln som övas. Liknande maskiner används för att ersätta en del traditionella träningsredskap för idrottare för att få bättre resultat.

-Spänning: 100V-240V (uppladdningsbart)
-Frekvens: 50Hz / 60Hz
 -Effekt: 10W
-LED: Blå 415nm (± 10 nm)
-Netto Vikt: 150g
 -Storlek: 175x45x43 (mm)

Skriv en recension

Please login or register to review

EMS enhet Utan nålar med RF och blå LED Ljus terapi för ansiktsbehandling och föryngring av huden

  • Art.nr: BP-7612
  • Tillgänglighet: I lager
  • $59.25


Annonser