Inköpsvillkor

Leveranstid:

Vi har fraktfritt leverans för många av våra produkter.

De flesta av våra produkter skickas från vårt lager i Hong Kong men många går att välja att skicka från våra leverantörer i Europa direkt hem till dig. (Fråga oss först om vi har lager i Europa)

Leveranstiden är 3-7 arbetsdagar med DHL, FEDEX , UPS eller med annan kurir på 10-20 arbetsdagar.

OBS! Om ditt område är DHL, FEDEX eller UPS avlägset, kommer din beställning att skickas med EMS eller annan kurir och då kan det ta upp till 20 arbetsdagar.  Vi reserverar oss mot längre leveranstid p.g.a andra omständigheter utom vår kontroll.

OBS! Vi återbetalar inte beställningarna som inte blir mottagna eller uthämtade av kunder. Dessa beställningar kommer att förstöras av DHL, FEDEX, UPS och skickas aldrig tillbaka till oss, så du som kund är ansvarig för att vara hemma vid leveransen eller hämta beställningen hos DHL, FEDEX eller UPS på bestämd tid.

Pris och frakt

Våra priser visas exklusive moms. Från och med 1 juli är du själv ansvarig för att de varor som du beställt från länder utanför EU förtullas och att moms betalas för dem. Du får besked från Posten eller transportfirma om försändelser som behöver förtullas.

För varor som skickas från Europa behöver du inte betala moms eller tull.

Även om du ser priser i Svenska kronor är våra standard priser i USD så när du betalar till vår Paypal kommer priset att växlas till USD och vi står inte för växelkursen hos din bank eller Paypal. Detta gäller även vid återbetalningen av ångerätt, ångrade order eller utgående varor.

DHL ,FEDEX eller UPS sköter allt tulldeklaration så du som kund behöver inte kontakta tullen.

Betalningssätt

Hos oss kan du betala via  Paypal kortbetalning.

Du behöver inte ha ett Paypal konto för att betala med Paypal . Med Paypal kortbetalning kan du betala direkt med kort, VISA, MASTERCARD genom att välja “Betala med kort” i Paypal sidan så hänvisas du till Paypal kortbetalning. Spara tid och pengar. Hos oss är det gratis att betala med Paypal.

Vi skickar inte något papper kvitto eller faktura till våra kunder. Du får ett elektroniskt kvitto med orderbekräftelsen på din beställning.

Ångerrätt:

Återlämningen av produkter (ej reservdelar eller verktyg som har använts) får ske senast 14 kalenderdagar från det att du har tagit emot varan enligt distansavtalslagen, varvid återlämningsavgift utgår med 20% av det sammanlagda priset för att täcka kostnader för hantering av returer och för värdeminskning av produkten. OBS vid återbetalningen av ångerrätt och ångrade order brukar Paypal inte återbetala avgiften som de tar vid betalning.

Ångerrätten kan endast åberopas på lagervaror och bara om varan (även förpackningen t.ex original kartonger, manualer, CD skivor, tillbehör m.m.) är i väsentligt oförändrat skick och oanvänd.

Viktigt! Om du är osäker på varans egenskaper och funktioner, kontakta oss via skype innan du lägger beställningen för att ångerrätten kan inte användas när du redan beställt en beställningsvara eller har använt eller försökt använda varan.

Det är du som köpare som betalar för returfrakten fram till oss eller till våra underleverantörer när du ångrar ett köp. Returnera inte varan utan att kontakta oss först och du fått ditt returnummer. Du som återlämnar varan ansvarar för varan tills den har anlänt till oss eller till våra underleverantörer.