Om oss

Med oss ska du aldrig mer betala en förmögenhet för att felsöka din bil. Det ska ju vara billigare att köpa en felkodsläsare och felsöka din bil själv än att lämna in den på verkstan för bara felsökning, eller hur?

Vi garanterar att du ska spara eller tjäna pengar med våra produkter och lösningar. Felsök din bil först och gå till verkstad bara när du har kollat själv det som är fel. Det kan vara ett enkelt fel som du kan fixa själv. Ibland räcker det med att radera felkoden med en felkodsläsare. Om du äger en verkstad, sparar du mycket tid med våra produkter och lösningar. Kom ihåg att tid är pengar.

Varför handla hos oss?

Först lagrar vi i Hong Kong de flesta av våra produkter men vi har också många produkter som kan levereras från våra leverantörer lager i Europa. Det gör att vi kan leverera samma dag eller dagen efter du beställer och med DHL eller FEDEX express kan det ta ca 3-5 arbetsdagar innan du får din produkt. Tänk på att tiden är pengar när det gäller att felsöka ditt fordon. Tiden är ovärderlig.

För den andra ger vi ett år funktion och- fabriksgaranti för de flesta av våra produkter. Så lätt är inte att få garanti på ditt köp när så många mellanhänder är inblandad i affären. Tänk på att du köper ett verktyg som ska hålla hela livet och inte engångsverktyg.

För den tredje ger vi alltid support på svenska eller engelska för de flesta av våra produkter. Du kan prata med oss direkt i telefonen eller via Skype om din produkt inte fungerar som det ska, om den behöver bytas eller om du bara behöver hjälp med installationen och användning. Tänk på att billigt är inte alltid bäst.

ADT

ADT ( f.d Örebro Bildiagnos) grundades redan 2005 i Örebro när airbag lampan i min BMW 520 började lysa och kostnaden för felsökningen och reparationen kostade oss ca 5000 kr.

Vi har vuxit sedan starten och nu samarbetar vi bättre med våra leverantörer och tillverkare som har anlitat oss för att lagra och marknadsföra deras produkter direkt i våra lager och genom våra webbshop.

Vi erbjuder kvalitet felkodsläsare, OBD2 felkodsläsare, OBD adapter och kopplingskablar, diagnostikverktyg eller Diagnosverktyg, båt, lastbil och motorcykel diagnosinstrument och testinstrument samt specialverktyg, handhållna felkodsläsare och fordonsgivare sådana som luftmassemätare, kamaxelgivare, abs , temperatur givare mm.

Vi också förmedlar bil reservdelar och tillbehör, test utrustning och mätverktyg, bil multimedia, online tjänster, applikationer för apple och android platsformer samt tillbehör för datorer och telekommunikation, automation och IoT mm.

Vår affärside?

Vår affärside har ändrats med tiden. I början var vi kanske de billigaste men just nu är flera företag som säljer många enkla och icke professionella felkodsläsare online så vi tycker att priset har blivit mindre viktigt när det gäller fel på ditt fordon. Du behöver också en bra support, garanti och om det är så att du behöver ett professionellt verktyg, är då vi unika.
Vi kommer att göra det bästa för att du får ditt verktyg så snabbt som möjligt. Leveransen sker från oss eller från vår leverantör direkt till kunder och betalningen går från kunden direkt till oss eller leverantören. Inga mellanlager gör att vi kan leverera från Hong Kong på rekordtid av 3-5 arbetsdagar( Vår leveranstid är inte längre än 7 arbetsdagar för hela Europa).

Vi säljer och förmedlar endast via Internet då slipper vi också ta extra betalt för butikspersonal, flashiga butikslokaler, lager m.m.
Istället kan vi låta dessa pengar gå tillbaka till dig som kund.

Vi ger support för allt vi säljer, garanterar kvalitet och ger 1 år funktion och-fabriksgaranti på nästan alla våra varor och tjänster.

Support, kvalitet och garanti är våra viktigaste produkter så även många av våra leverantörer är i utlandet försöker vi följa svenska konsumentregler och garanti så mycket vi kan. Vi också ger gratis support till alla våra kunder på svenska språk.

Mission

Erbjuda våra kunder produkter och tjänster som går att använda hela livet. Det som våra kunder betalar till en verkstad när de läser felkoder på sin bil ( låt oss säga två gånger) är mer eller mindre det samma som de betalar för våra produkter och tjänster men med en stor skillnad, våra produkter kan de använda hela livet.

Vision

Ha de mest nöjda, glada och lyckliga kunderna i världen

Kontakt i Sverige och Europa:

ADT
Örebro
Tel: +46762362182 (svårt att nå oss? prata med oss online via Skype:oonecho2)
Email: info@orebrobildiagnos.se ( Lämna din fråga så svarar vi så fort vi kan)

USA

ADT – JG
15470 sw 82nd Ln
Miami – FL 33193
Tel: +1 (786) 764 5605

Skype: oonecho2
Email: info@orebrobildiagnos.se